Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley-vel a Girl-ben

2008.07.28Interjú:

Girl! : Hogyan lehet eljátszani egy olyan önző lányt, amilyen Sharpay a Szerelmes Hangjegyekben? Valld be, hogy valahol mélyen, benned is él egy kis hisztérika!

Ashley: Nem, ez nem igaz! (nevet) Egyészen más vagyok, mint ő! Sőt, szerintem kifejezetten félénk és gátlásos vagyok. Azt már megtanultam, hogyan viselkedjek a nyílvánosság előtt, de ha idegenekkel kell beszélnem, mindig bizonytalan vagyok egy kicsit.


Girl!: Jól kijössz a csapat többi tagjával?

Ashley: Igen! Vanessa a legjobb barátnőm, sűlve-főve együtt vagyunk. Közös szenvedélyünk a vásárlás. Zac olyan, mintha a testvérem lenne. A többiek pedig nagyon jó haverok, rengeteget hülyéskedünk együtt.


Girl!: Melyik áll közelebb a szívedhez: a színészet vagy a zene?

Ashley: Kislány korom óta arról álmodoztam, hogy színész legyek. Már gyerekfejjel modellkedtem és apróbb szerepeket kaptam különböző sorozatokban, de a Szerelmes Hangjegyek sikere minden elképzelésemet felülmúlta. Persze a színészet mellett, a zene is fontos része az életemnek. Nagyon boldog vagyok, hogy kiadhattam a lemezemet. Szeretném, ha az éneklés
és a színészet is hosszú ideig megmaradna.

Girl!: A forgatások és a fellépések mellett, mikor jut időd magadra? Mit csinálsz, amikor nem dolgozol?

Ashley: Vásárolgatok Vanessával! (nevet) Ha szeretnék lazítani egy kicsit, otthon zongorázom, esetleg lovagolok a tengerparton vagy a hegyekben. Ez tökéletesen kikapcsol!

Girl!: Igaz, hogy Zac Efron beszélt rá a rendszeres sportolásra?

Ashley: Igen! Zac megszállottan edz. Ha nem színészkedne, simán elmehetne személyi trénernek. Nagyon szigorú Vanessával és velem is...de szerencsére csak az edzőteremben!

Girl!: Rossznyelvek szerint te és Vanessa nemcsak a titkaitokon és a ruháitokon osztoztok meg testvériesen, hanem Zacen is. Ez igaz?

Ashley: Ez elképesztő butaság! Mi hárman nagyon jó barátok vagyunk, de én ,,csak'' egy haver vagyok, ők pedig imádják egymást! Attól, hogy sokszor együtt töltjük a szabadidőnket, még nem alkotunk édes hármast!

Girl!: Az utóbbi hónapokban nemcsak a szerepeidről és a slágereidről hallottunk, hanem egy orrplasztikáról is...

Ashley: Arra vagy kiváncsi, miért műttettem meg az orromat? Nem elsőrorban a megjelenésem miatt! Mindig görbe volt egy kicsit, korábban ugyanis gyerekkoromban kétszer is eltört. Zavart, hogy egy ideje nagyon nehezen kaptam levegőt a ferde orrcsontom miatt, ráadásul az éneklést is megnehezítette. Végül úgy döntöttem: jobban járok, ha elmegyek egy plasztikai sebészhez, és korrigáltatom azt a kis hibát.

Girl!: Milyen filmben láthatunk legközelebb?

Ashley:Szerencsére nem unatkozom! Három filmet is forgatok mostanában: A Picture This már elkészült, a They Came From Upstairs-t most forgatjuk, és ha minden igaz, benne leszek majd a You Wish című vígjátékban is.

Girl!: Hogy sikerült ilyen rövid id&ő alatt befutnod?

Ashley: Lehet, hogy az elcsépelt duma, de szerintem az a legfontosabb, hogy higgyünk az álmainkban. Egészen kicsi koromtól énekléssel és színészettel akartam foglalkozni, rengeteget gyakoroltam és idővel beérett a munkám gyümölcse.


Girl!: Úgy tudjuk, egy ideje már nem vagy magányos. Ki a szerelmed?

Ashley: Jared táncos, a Szerelmes Hangjegyek forgatásán ismerkedtünk meg 2007-ben. Amellett, hogy nagyon helyes fiú, kedves is, és nagyon jó humora van! Imádom!